Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Tietosuojaseloste 21.5.2018

Rekisterinpitäjä:

Nimi: Hormel Oy

Y-tunnus: 0719582-4

Osoite: Pajatie 8, 40630 Jyväskylä

Puhelin: 014 338 8900

Sähköposti:

Rekisterin vastuuhenkilö:

Nimi: Antti Horttonen

Puhelin: 0400 548 785

Sähköposti:

Rekisterin nimi:

Hormel Oy:n markkinointi- ja asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus:

Henkilötietoja käytetään Hormel Oy:n markkinointi tarkoituksiin, myyntiin sekä muihin niihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin.

Rekisterin sisältämät tiedot:

Yrityksen:
  • nimi
  • osoite
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite
  • Y-tunnus
Yhteyshenkilön:
  • nimi
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite

Säännönmukaiset tietolähteet:

Henkilötietoja kerätään pääasiassa rekisteröidyiltä itseltään tai rekisteröidyn yritykseltä. Henkilötietoja voidaan kerätä ja päivittää myös julkisista ja kaupallisista rekistereistä sekä sähköisten kyselyjen pohjalta.

Verkkosivut:

Verkkosivumme käyttää evästeitä. Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka tallennetaan selaimeen tai käyttäjän koneelle selaimen kautta. Kun käyttäjä siirtyy verkkosivulle, eväste voidaan tallentaa käyttäjän käyttöjärjestelmään. Tämä eväste sisältää tunnuksellisen merkkijonon, joka mahdollistaa selaimen tunnistuksen verkkosivulla käytäessä.

Verkkosivumme käytössä tunnistetaan seuraavat evästeet:

  • Tarpeelliset evästeet. Nämä evästeet ovat tarpeen sivun käyttämiseksi ja ne tallentavat istunnon tiedot väliaikaisesti, jotta sivu voidaan näyttää oikein.
  • Suorituskykyevästeet. Suorituskykyevästeitä käytämme teknisen suorituskyvyn kuten latausnopeuden ja kuvan asettelun parantamiseen.
  • Toiminnalliset evästeet. Sovelluksemme käyttävät näitä evästeitä tallentamaan syötettyjä tietoja toiminnallisuuden ja käyttäjäystävällisyyden takaamiseksi.
  • Mainostusevästeet. Käytämme mainostusevästeitä tarkastamaan markkinointitoimenpiteidemme toimivuutta.

Käytämme Google Analyticsiä, joka on Google Inc.:in (”Google”) verkkoanalytiikkapalvelu. Google käyttää evästeitä. Evästeen luomat tiedot käyttäjän verkkosivujemme käytöstä siirretään Googlen palvelimelle, jossa niitä myös säilytetään. Google käyttää näitä tietoja puolestamme arvioimaan verkkosivujemme käyttöä. Tähän tarkoitukseen voidaan luoda käyttäjistä nimettömiä käyttäjäprofiileja käsitellyn tiedon pohjalta. Käyttäjä voi estää evästeiden tallennuksen selainasetuksella. Käyttäjä voi myös rajoittaa evästeen luoman online palvelun käyttöä koskevan tiedon keräämistä ja käsittelyä Googlen toimesta lataamalla ja asentamalla seuraavan linkin takaa löytyvän selainliitännäisen: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Tietojen luovutus:

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille muutoin kuin se on tarpeen viestinnän onnistumiseksi ja tällöinkin henkilötietolain edellytykset huomioiden. Henkilötietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojaus:

Rekisteri on suojattu ulkopuolisten käytöltä. Pääsy rekisteriin on ainoastaan henkilöillä, joiden työtehtävät edellyttävät rekisterissä olevien tietojen käsittelyä. Rekisterin käyttö on suojattu käyttäjätunnuksin ja salasanoin.

Rekisteröidyn kielto-oikeus:

Rekisteröidyllä on mahdollista pyytää tietojensa poistamista rekisteristä sekä kieltää antamiensa tietojen käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle.

Rekisteröidyn tarkastusoikeus:

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Tiedon korjaaminen:

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.