Kuvassa Hormel Oy:n henkilöstö.

Hormel Oy

Automaatiokaupan palveleva ammattilainen

Hormel Oy jyväskyläläinen teollisen automaation asiantuntija, joka ratkaisee yrityksesi teknologiatarpeita rautaisella asiantuntemuksella. Kalevi Horttonen perusti Hormel Oy:n jo vuonna 1988 palvelemaan suomalaisia teollisuusyrityksiä.

Tänäkin päivänä olemme yrityksesi kumppani, jolta saat kaiken, mitä automaation ja sähkötekniikan alalta tarvitset. Nykyään asiakkaamme, kumppanimme ja päämiehemme löytyvät Suomen lisäksi ympäri maailmaa, mutta palvelemme paikallisella jalat maassa -asenteella.

Kun asioit kanssamme, voit varmistua siitä, että yrityksesi hyödyntää markkinoiden parasta tekniikkaa, tehokkaita sovelluksia ja uusimpia innovaatioita. Me tunnemme automaatioteknologian vakiintuneet ratkaisut ja sovellukset, samalla kun olemme ajan hermolla uusimmista tuotteista.

Palveleva ammattilainen kaikissa tilanteissa

Ratkaisukeskeinen palvelu on meille tärkeä arvo, jota toteutamme päivittäisessä työssämme. Voit kääntyä puoleemme ison tai pienen tarpeen tai ongelman kanssa, ja me selvitämme parhaan ratkaisun.

Olemme sopivan kokoinen toimija, ja saat meiltä sujuvaa palvelua kaikissa tilanteissa. Sinun ei tarvitse olla automaatioteknologian ammattilainen, vaan voit huoletta antaa meidän ratkaista tarpeesi.

  • Tuotteiden ja komponenttien hankinta on sinulle nopeaa ja mutkatonta.
  • Voit aina soittaa ja kysyä lisää, jos et löydä etsimääsi tai haluat lisätietoa.
  • Voit ulkoistaa komponenttien hankinnan ja toimitukset meille kattavasti.
  • Palvelemme sinua henkilökohtaisesti, eikä yhteydenottosi huku vaihteeseen tai kasvottomaan asiakaspalvelu-sähköpostiosoitteeseen.

Ota yhteyttä

Kysy lisää tuotteista, palveluista tai kuvaile tarvettasi. Asiantuntijamme vastaa
yhteydenottoosi pian!