Sick AHS/AHM36 Absoluuttianturit

Joustava, älykäs, kompakti: enkooderi lukuisille käyttöalueille

Sick AHS/AHM36-absoluuttianturit asettavat uudet kriteerit mekaaniselle sovittamiselle, viestinnälle ja ympäristövaikutusten kestävyydelle. Pyörivän urosliittimen tai johtoliitännän sekä erilaisten asennusreikien ja adapterilaippojen ansiosta enkooderit sopivat lähes jokaiseen sovellukseen. IO-Link‑, CANopen‑, SAE J1939- ja SSI-liitännät mahdollistavat helpon integroinnin erilaisiin ohjausympäristöihin. Enkoodereiden kokoonpanoa voidaan mukauttaa yksilöllisesti eri työkalujen avulla. Kestävän ja luotettavan, täysin magneettisen anturitekniikan avulla saavutetaan enintään 14 bitin (yksikierros) ja tai enintään 26 bitin (monikierros) resoluutio. Ruostumaton teräsrakenne ja kotelointiluokka IP69K tekevät Inox-versioista soveltuvia myös käyttöön ankarissa ympäristöolosuhteissa.

Enkooderi ankariin ympäristöihin

Erityisen ankarissa ympäristöolosuhteissa käytettäviin sovelluksiin sopiva ratkaisu ovat ruostumattomasta teräksestä valmistetut AHS/AHM36 Inox ‑enkooderit. Kotelo, laippa, akseli ja momenttituki on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä (1.4305). Kotelointiluokka IP69K huolehtii ylimääräisestä iskusuojasta, joka suojaa enkooderiin asennettua akselitiivistettä painepesurin vesisuihkulta.

IO-Linkin edut

IO-Link-liitäntä mahdollistaa edullisen AHS/AHM36-mallin edullisen ja helpon integroinnin Ethernet- ja kenttäväyläverkkoihin. Diagnoositietojen valmistelu ja tallennus, konfiguroitavat tulo- ja lähtönastat ja integroidut Smart Task ‑toiminnot tarjoavat käyttäjälle runsaasti käyttöetuja.

Yhdellä silmäyksellä:

  • 36 mm:n absoluuttianturi, jossa enintään 26 bittiä (yksikierros: 14 bittiä, monikierros: 12 bittiä)
  • Kiristys-/servolaippa, putkiakseli
  • Pyörivä urosliitin tai johtoliitäntä
  • IO-Link‑, CANopen‑, SAE J1939‑, SSI-liitäntä konfiguroitavalla parametroinnilla
  • Diagnoositoiminnot
  • Ruostumaton teräsmalli (Inox-versiot)
  • Kotelointiluokka IP67- ja IP69K-luokkiin asti

Lue lisää…

Lisätietoja: Hormel Oy / Vesa Kivelä