Älykkäät mobiilirobotit

Tuotannon ja logistiikan uusi aika

OMRONin älykkäät mobiilirobotit kuljettavat turvallisesti ja tehokkaasti monenlaisia hyötykuormia – kevyistä 60 kg:n kuormista alkaen aina 1 500 kg:n kuormiin asti. Ne voivat parhaimmillaan korvata jopa kokonaisen haarukkatrukin!

OMRONin mobiilirobotit on suunniteltu lisäämään valmistustoiminnan ja varastologistiikan tuottavuutta merkittävästi. Ne parantavat tehokkuutta, poistavat virheitä, parantavat materiaalien jäljitettävyyttä ja antavat työntekijöille mahdollisuuden keskittyä tehtäviin, jotka edellyttävät ihmisen erityisosaamista.

Tavallisista vihivaunuista poiketen mobiilirobotit pystyvät kulkemaan itsenäisesti tavallisissa laitosympäristöissä, ja näin ei aiheudu ylimääräisiä asennuskuluja. Älykkäitä mobiilirobotteja voidaan ottaa nopeasti käyttöön erillisissä varastosovelluksissa tai vaihtoehtoisesti ne voidaan integroida kokonaiseen automaatiokonseptiin, jossa yhdistyvät liikkeenohjaus, turvallisuus, konenäkö, ohjaus ja robotiikka, jolloin saadaan aikaan kokonaisratkaisu.

  • Joustavampi ja edullisempi: OMRONin älykkäät mobiilirobottiratkaisut voidaan integroida saumattomasti olemassa oleviin linjoihin ja laitoksiin, joten kalliita linjamuutoksia ei tarvitse tehdä.
  • Raskas liikenne: Uuden älykkään HD-1500-mobiilirobotin hyötykuorma 1 500 kg on markkinoiden suurin.
  • Useiden robottien hallinta: OMRON Fleet Manager ‑järjestelmällä hallitset turvallisesti jopa sataa mobiilirobottia missä tahansa kokoonpanossa.
  • Suunniteltu turvalliseksi: OMRON mobiiliroboteilla on turvallisuushyväksyntä. Ne käyttävät omia lasereita ja muita antureita kulkureitillä olevien esteiden havaitsemiseen ja tarvittaessa aktivoivat hätäpysäytyksen, mikäli robotti on vaarassa törmätä reitillä oleviin esteisiin senhetkisellä kulkunopeudella.
  • Helppo asennus: OMRONin mobiilirobotit on helppo ottaa käyttöön ilman magneettien tai muiden rakenteiden asentamista, eivätkä ne edellytä monimutkaista ohjelmointia.
  • Joustava kartoitus: OMRONin mobiilirobotit käyttävät ympäristön skannaamiseen laseria ja luovat navigointia varten kartan. Navigointikarttaa voi myös muokata robotin tai robottikannan hallinnoimiseksi tietokonepohjaisella ohjelmistollamme MobilePlannerilla.

Lue lisää…

Lisätietoja: Hormel Oy/ Antti Horttonen